Komarnici Komarnici

Komarnici-uradi sam

Upit za komarnik

Narudžbenice:BelaBraonSivaKomarnici za vrata - Američki komarnik

komarnik vrataAmerički komarnik je najpraktičnije i najekonomičnije rešenje komarnika za ulazna vrata i za balkonska vrata. U setu ovog komarnika isporučuju se neophodni profili, mrežica i okov da se formira komarnik-vrata koji se montira sa spoljne strane ulaznih ili balkonskih vrata. I ovaj komarnik se otvara prema napolje. Zato se popularno zove američki komarnik. Postoji jednokrilni i dvokrilni. Dimenzija za jednokrilni komarnik vrata je 2,30 x 1,10. Po potrebi se mogu poručiti i veće dimenzije. I ovaj komarnik standarno je zastuljen u beloj, braon i sivoj boji dok se sve ostale boje po ral-karti ili boje drveta poručuju iz fabrike.

Rolo komarnici

rolo komarnikRolo komarnici su vrsta komarnika koja je najviše u upotrebi pre svega zato što je najpraktičniji. Rolo komarnik se lako zatvara i otvara jer se mrežica komarnika namotava oko osovine komarnika koja je opremljena oprugom koja sama vuče komarnik da se namota oko svoje osovine. Ovaj komarnik zauzima vrlo malo prostora na prozoru jer ceo komarnik staje u aluminijumsku kutiju precnika 4,5 cm. Tehni ima standardnu verziju rolo komarnika i najnoviji model "set-komarnik". Set-komarnik je praktičnije rešenje jer ima završnu letvu od aluminijuma koja drži otvoren komarnik celom svojom širinom. Standarne boje su: bela, braon i siva. Sve ostale boje se naručuju i rok isporuke je oko 15 dana.

Fiksni komarnici

fiksni komarnikFiksni komarnici su najekonomičnija vrsta komarnika. Fiksni komarnik se sastoji od aluminijumskog profila i mrežice koja je pričvrsćena za isti. Ima lakši sistem za prozore i nesto masivniji za vrata.
Radi se u više boja po zahtevu kupca. Na stanju standardno imamo sledeće boje: belu, braon, sivu i zlatni hrast.
Za razliku od drugih proizvođača, Tehni uz fiksne komarnike isporučuje i set pribora čijom montažom komarnik može da se otvara i zatvara ili da se lako demontira sa stolarije.

Visit fbetting.co.uk Betfair Review