Tehni Beograd - vrhunska ALU i PVC stolarija

“TEHNI SA” je grčka kompanija koja je osnovana 1988. godine i bavi se proizvodnjom aluminijumskih vrata vrhunskog kvaliteta i proizvodnjom repro materijala za izradu stolarije: aluminijumskih i pvc panela, komarnika, obloga za blindirana vrata.

Zahvaljujući stabilnom i konstantnom napretku, kompanija je proširivala svoje aktivnosti pa je otvorila nekoliko novih firmi I podružnica u okruženju. Tako je pored firmi u Bugarskoj, Poljskoj I Nemačkoj, 2003. godine otvorena I firma “TEXNI DOO” u Beogradu.

slika0

Matična firma u Grčkoj (TEHNI SA) raspolaže sa 22.000 metara kvadratnih proizvodnog prostora i situirana je u istočnoj Grčkoj u gradu Xanthi-ju.  Kompletna proizvodnja poseduje najsavremenije linije za obradu pvc i aluminijuma, automatizovana je i opremljena najnovijim CNC i laserskim mašinama koje daju vrhunski kvalitet svih proizvoda, a istovremeno u skladu sa najvišim ekološkim standardima, što potvrđuju i međunarodni sertifikati: ISO 9001, ISO 14001 i ELOT 1801.


Pored toga, TEHNI ima i dve farbare za elektrostatičko farbanje i jednu farbaru za farbanje u imitaciji drveta po „Decoral“ tehnologiji.

Zadnjih nekoliko godina akcenat je stavljen na razvoj aluminijumskih vrata nove generacije. Za vrlo kratko vreme postignut je veliki napredak tako da se sada aluminijumska vrata „TEHNI“ ravnopravno takmiče sa konkurencijom u Nemačkoj, Francuskoj i Saudijskoj Arabiji, za gde su obezbeđeni višegodišnji ugovori za izvoz. Za kvalitet aluminijumskih vrata, a i ostalih proizvoda koji podležu atestiranju, obezbeđeni su atesti iz Nemačke (Rosenheim) i Francuske (CSTB).

Vodeći položaj na tržištu u Jugoistočnoj Evropi kompanija je postigla zahvaljujući raznovrsnoj paleti proizvoda u svojoj ponudi, vrhunskom kvalitetu I konkurentnim cenama, kao I stalnim nastojanjem da obezbedi najbolju moguću uslugu za vise od 1.500 klijenata. Trenutno se izvozi u više od 40 zemalja sveta na 5 kontinenata.

Kćerka firma u Beogradu “TEXNI DOO” bavi se prvenstveno proizvodnjom aluminijumskih i pvc panela i svih vrsta komarnika. Kompletna proizvodnja se odvija po tehnološkim normama grčke kompanije i od materijala koji su uglavnom dovezeni od grčke firme tako da je kvalitet proizvoda na istom nivou kao i grčki.

slika1

Pored proizvodnje, TEHNI-BEOGRAD se bavi i uvozom i distribucijom proizvoda od matične firme gde prednjače aluminijumska vrata nove generacije. 

Firma TEHNI-BEOGRAD bavi se i zastupanjem nekoliko ino firmi na srpskom tržištu. Najpoznatija zastupništva su za albansku firmu “PESPA” koja je jedna od vodećih evropskih kompanija za proizvodnju aluminijumskih eloksiranih ograda i firme „PROFILPLUS“ iz Grčke koja se bavi proizvodnjom aluminijumskih distancionih lajsni za termo stakla.

Kao i matična firma, tako se i TEHNI-BEOGRAD stara da kvalitet proizvoda bude vrhunski i da svi klijenti budu zadovoljni kako proizvodima, tako i uslugom, uz poštrovanje svih ekoloških standarda u zaštiti životne sredine. 

Kao potvrdu toga 2017. godine su obezbeđeni sertifikati ISO 9001:2015 I ISO 14001:2015.

 

EkologijaJoš jedna inovacija iz TEHNI PANTELOS SA. Predstavljamo prve "zelene" panele. Tokom celog procesa proizvodnje tehnologija i korišćeni materijali su u potpunosti ekološki..

KvalitetTEHNI PANTELOS SA s ponosom naglašava sticanje međunarodnih sertifikata ISO 9001 za sistem upravljanja kvalitetom i ISO 14001 za upravljanje zaštitom životne sredine.
Tu su i: EN ISO 8990 EN 12208 EN 13049 EN 1027 EN 13049

Potkategorije

  • Komarnici

    komarniciKomarnici su, u ovim letnjim mesecima, nešto najpotrebnije za naše domove. Štite nas od svih vrsta insekata, a najviše od komaraca. Zato su sve vrste mrežica za zaštitu od komaraca i dobile popularan naziv "komarnici". Tehni je jedan od najvećih proizvođača komarnika na Balkanu. Proizvode se u Grčkoj (Tehni – Xanthi) i u Srbiji (Tehni-Beograd), a preko razgranate prodajne i distributivne mreže se izvoze u više od 30 zemalja. Za to su zaslužni svi naši poslovni partneri i saradnici. U Srbiji se Tehni komarnici osim kod nas mogu naći i u prodajnim objektima najvećih distributera kao što su: Alumil, Andjelkovic-al, Axioma, Mirex-a i drugi.

    Tehni u svom asortimanu ima više tipova komarnika.

Visit fbetting.co.uk Betfair Review